نوشته شده توسط : آوا امینی

در این مقاله از ابتکار استیل قصد داریم به مقایسه انواع آبسردکن های صنعتی و نحوه کار با آبسردکن بپردازیم. آب سرد کن های صنعتی در انواع مختلف تولید و عرضه شده و در ادارات، کارخانجات، مدارس، مساجد، بیمارستان و… قابل استفاده می باشد. برای آشنایی با ویژگی های آبسرد کن های صنعتی و انواع آن تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

آبسرد کن صنعتی

 نوعی از آب سرد کن بوده که دارای ابعاد بزرگی می باشد. از آبسردکن های صنعتی در مکان های عمومی استفاده می شود. انتخاب آبسردکن، با توجه به مدل ها و برندهای موجود در بازار کار ساده ای نیست، به همین دلیل آشنایی با ویژگی های آبسردکن اهمیت بالایی دارد.

مقایسه انواع آبسردکن های صنعتی

به طور کلی آبسرد کن های استیل در انواع مختلف تک شیر، ۲ شیر، ۳ شیر، ۴ شیر و ۵ شیر با ظرفیت مخزن و قدرت موتورهای مختلف تولید و عرضه می شوند.

خرید بهترین دستگاه مرغ بریان

با کمک این دستگاه میتوان انواع مرغ و گوشت را بریان کرد، با دستگاه مرغ بریان ذغالی با سرعت بالا و در سریع ترین زمان حجم بالایی از مواد غذایی آماده ی سرو خواهد شد.

عایق بندی این نوع از دستگاه مرغ بریان به نوعی است که حرارت به هیچ عنوان از آن خارج نشده و بدنه ی دستگاه نیز از جنس استیل ضد خش و ضخیم می باشد. قابلیت شست و شوی دستگاه مرغ بریان ذغالی باعث می شود بتوان به سهولت این دستگاه را تمیز کنید. این دستگاه با دارا بودن یک هود با مکش قوی از جمع شدن دود در زمان پخت جلوگیری خواهد کرد.

مهم ترین نکته در استفاده از این مدل دستگاه مرغ بریان ذغالی نسبت به دیگر مدل های دستگاه جوجه گردان روش پخت آن می باشد که با دو روش ذغال سنگ و ذغال چوبی میتوان مرغ ها را طبخ کرد.

کسب درآمد با دستگاه آبلیمو گیری!

آبلیمو یکی از محبوب ترین چاشنی های سالاد و غذا به حساب می آید. و همانطور که می دانید خواص و طعم آبلیموی طبیعی با مدل های کارخانه ای آن قابل مقایسه نیست به همین دلیل افراد بسیاری تمایل به استفاده از آب لیموی طبیعی و تازه دارند.

پیش تر از این روی کار آمدن دستگاه های آبلیمو گیری گرفتن آب لیمو توسط روش های دستی انجام می شد، که این امر علاوه بر بهداشتی نبودن برای حجم بالای لیمو روش نامناسبی شناخته می شد.

انواع دستگاه آبلیمو گیری

دستگاه های آبلمیو گیری در انواع مختلف دستی و صنعتی به بازار عرضه می شوند. این دستگاه ها به صورت های پرسی نیز در بازار موجود هستند. همانطور که می دانید از دستگاه آبلیمو گیری صنعتی در مراکز بزرگ و کسب و کارهایی که نیاز دارند حجم بالایی از لیمو را آبگیری کنند استفاده می شود.

کیفیت پخت پیتزا در فر صندوقی

از جمله مهم ترین ویژگی های این فر می توان به قابلیت شست و شوی آسان، ابعاد مناسب برای فضاهای کوچک، دستگیره های نسوز، مجهز به نمایشگر تنظیم دما، امکان ساخت درب به صورت شیشه ای، عایق بندی مناسب از پشم شیشه اشاره کرد. علاوه بر این جنس داخل فر از فرق گالوانیزه و بدنه خارجی از استیل می باشد.

از آبسردکن های استیل تک شیر میتوان در فضاهای عمومی و کوچک استفاده کرد. این دستگاه با اتصال به برق آب خنک را در اختیار افراد قرار می دهد.

یکی از پرفروش ترین انواع دستگاه آبسردکن مدل دو شیر آن است که در مکان های کم تردد از آن استفاده می شود، این آبسردکن دارای مخزنی با ظرفیت ۲۴ لیتر می باشد.



:: بازدید از این مطلب : 485
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

 

یکی از مهم ترین ویژگی ها برای کسب و کار هایی که وظیفه ی عرضه ی مواد غذایی را بر عهده دارند حفظ طعم و کیفیت خوراکی ها می باشد. و این امر مستلزم دارا بودن تجهیزات مناسبی در جهت تازه نگه داشتن مواد غذایی خواهد بود.

کاربرد تاپینگ سرد و گرم

کانتر یا تاپینگ سرد که بیشتر در خط  مورد استفاده قرار می گیرد محلی برای قرار دادن انواع ترشی، گوجه، کاهو، ماست، دسر، خیارشور، زیتون و… به صورت تفکیک شده می باشد. کانتر سرد یکی از تجهیزات برودتی است که دارای لگن های بن ماری بوده و به انواع مختلفی تقسیم می شود. در حقیقت تاپینگ ها یخچال و فریزر هایی با قابلیت سرما سازی بوده که بر رویه ی بالایی آن ها بن ماری هایی به جهت نگه داری مواد مختلف تعبیه شده است.

در بخش پایین تاپینگ سرد نیز میتوان انواع خوراکی ها را سرد و تازه نگه داشت. علاوه بر این هر یک از لگن های کانتر سرد دارای درب بوده که میتوان از آلوده شدن و ورود گرد و غبار به خوراکی ها جلوگیری کرد.

تاپینگ سرد با توجه به ابعاد و تعداد لگن های آن به انواع مختلفی تقسیم می شود.

راهنمای خرید چرخ گوشت صنعتی

از جمله اصلی ترین نکاتی که برای خرید چرخ گوشت قصابی و به طور کلی چرخ گوشت صنعتی باید به آن توجه داشته باشید در ذیل آورده شده است:

توان و قدرت بالا

همانطور که پیش تر اشاره شد اصلی ترین نکته برای خرید چرخ گوشت صنعتی توجه به توان و قدرت این دستگاه است. چرخ گوشت های صنعتی بر خلاف چرخ گوشت خانگی باید به نوعی طراحی شده باشد که بتواند با سرعت بالا حجم زیادی از مواد اولیه را آماده ی طبخ کند.

لازم به ذکر است توان یک چرخ گوشت صنعتی کوچک نیز بسیار بیش تر از چرخ گوشت های خانگی می باشد.

مدل چرخ گوشت

نکته ی دیگری که در زمان خرید چرخ گوشت صنعتی باید به آن توجه داشته باشید مدل دستگاه می باشد. معمولا چرخ گوشت های صنعتی را از نظر مدل به دو دسته ی اصلی چرخ گوشت صنعتی تسمه ای و چرخ گوشت صنعتی رومیزی تقسیم می کنند.

تفاوت سبزی خردکن سطلی و بشقابی

برای پاسخ به این سوال که چه سبزی خرد کنی بخریم در مرحله ی اول لازم است تا با تفاوت های این دو مدل از سبزی خردکن آشنا شویم:

  1. توان موتور

اصلی ترین تفاوت سبزی خردکن سطلی و بشقابی را میتوان در نوع و توان موتور آن دانست. موتورهای استفاده شده در سبزی خردکن سطلی تنوع بیشتری داشته و از ۲۲۰ وات تا ۱۰ اسب بخار می باشند. اما موتور سبزی خرد کن بشقابی از ۱ تا ۴ اسب بخار است. علاوه بر این موتور سبزی خرد کن سطلی از نوع تسمه ای و موتور سبزی خردکن بشقابی از نوع گیربکسی می باشد.

  1. تعداد تیغه

یکی از تفاوت های سبزی خردکن سطلی و بشقابی در تعداد تیغه های آن می باشد. سبزی خرد کن بشقابی دارای ۳ تیغه و سبزی خردکن های سطلی دارای ۲ یا ۴ تیغه هستند.

  1. ابعاد

ابعاد سبزی خردکن بشقابی نسبت به سطلی بیشتر بوده به همین دلیل در محیط های صنعتی از آن استفاده می شود اما سبزی خردکن های سطلی به دلیل تنوع زیاد در ظرفیت و ابعاد کوچک تر برای مصارف خانگی مناسب تر می باشند.

  1. سرعت

به دلیل بالاتر بودن سرعت خردکردن سبزی در مدل سطلی نسبت به بشقابی، در محیط هایی که حجم کار خیلی زیاد نبوده اما سرعت کار اهمیت بالایی دارد از سبزی خردکن های سطلی استفاده می شود.

  1. کیفیت سبزی خرد شده

به طور کلی سبزی خرد شده توسط دستگاه سبزی خرد کن بشقابی کیفیت بالایی دارد. در این مدل از سبزی خردکن ها سبزی به صورت عمودی بدون دخالت شخص کاملا خرد می شود، اما در مدل سطلی احتمال له شدن سبزی ها وجود دارد چرا که بعد از خرد شدن، سبزی به دیواره ی دستگاه رفته و مجددا خرد می شود.

باربیکیو چیست؟

بهتر است قبل از بررسی باربیکیو ذغالی و گازی به این سوال پاسخ دهیم که  یعنی چه ؟ در حقیقت باربیکیو (Bar-B-Q یا barbeque یا Barbecue یا BBQ) نوعی روش پخت بوده که در آن مواد غذایی شامل انواع گوشت در معرض حرارت غیر مستقیم قرار گرفته تا پخته شوند. حرارت مورد نیاز در این روش توسط گاز، برق، ذغال یا چوب تامین خواهد شد. باربیکیو وسیله ای است که از آن برای پخت و پز استفاده شده که خود دارای انواع مختلفی می باشد.

باربیکیو گازی بخرم یا ذغالی؟

همانطور که پیشتر اشاره شد تامین حرارت توسط گاز یا ذغال باعث شده باربیکیو در انواع مختلفی تولید و عرضه شود. از آن جایی که شیوه ی پخت و نتیجه ی نهایی در هر یک از باربیکیو ها متفاوت خواهد بود پس انتخاب درست آن ها در زمان خرید اهمیت بالایی دارد.

باربیکیو ذغالی

به دلیل وجود عطر و طعم دودی مواد غذایی بعد از طبخ بر روی باربیکیو زغالی این نوع از باربیکیو طرفداران بسیاری دارد. از انواع باربیکیو ذغالی میتوان به باربیکیو های سنگی و آجری اشاره کرد.

 

 



:: بازدید از این مطلب : 509
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 تير 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

اگر شما هم قصد خرید کباب پز گازی را دارید اما از خوب یا بد بودن آن اطلاعاتی ندارید باید درباره کباب پز گازی به شما بگوییم که با توجه به سبک زندگی امروزی و خانه های آپارتمانی یکی از بهترین تجهیزات برای طبخ و آماده سازی انواع کباب بدون ایجاد مزاحمت برای همسایگان کباب پزهای گازی هستند. اگر در آپارتمانی کوچک زندگی می کنید و فضای بالکن منزلتان محدود است میتوانید از کوچکترین کباب پز گازی استفاده نمایید چرا که کباب پز گازی در ابعاد مختلفی تولید و عرضه می شود.

چرا کباب پز گازی دود میکند ؟

از جمله مهم ترین مزایای استفاده از کباب پز گازی میتوان به سرعت بالای آماده سازی کباب، پخت یکنواخت کباب، قابلیت تنظیم حرارت و شستشوی آسان اشاره کرد. از آن جایی که کباب پز گازی یکی از بدون دود می باشد طبخ کباب بدین وسیله در آپارتمان ها طرفداران زیادی دارد.

شما میتوانید با تنظیم شعله کباب پز گازی به راحتی میزان حرارت را کم یا زیاد نمایید، استفاده از این کباب پز مزایای فراوانی دارد یکی از مضرات کباب پز گازی یا شاید تنها مشکل آن مصرف گاز شهری می باشد.

طرز استفاده از کباب پز گازی ایستاده یا طریقه استفاده از کباب پز گازی بسیار ساده می باشد این نوع از کباب پزها نیاز به گاز شهری داشته و البته بیشتر آن ها با کپسول های گاز مایع نیز کار می کنند. بعد از اتصال گاز شهری به کباب پز میتوان توسط دکمه ی تعبیه شده بر روی دستگاه و با کمک فندک یا کبریت آن را روشن کرد.

راهنمای خرید خمیر گیر

انواع دستگاه خمیر گیر  به منظور ورز دادن و مخلوط کردن خمیر انواع نان و کیک استفاده می شود. علاوه بر این برای مخلوط کردن گوشت یا تهیه ی خامه نیز میتوان از دستگاه خمیرگیر استفاده کرد.

اگر به دنبال خرید بهترین مارک خمیر گیر خانگی یا صنعتی هستید لازم است بدانید این دستگاه از یک دیگ یا پاتیل و همزن یا چنگک ساخته شده است. خمیرگیر ها در انواع مختلف خانگی، صنعتی و نیمه صنعتی ساخته و عرضه می شوند. همچنین ظرفیت این خمیرگیر ها بین ۵ تا ۲۴۰ کیلوگرم می باشد. جنس این محصول باید از استیل ضد زنگ و مقاوم در برابر خوردگی باشد. برق مصرفی دستگاه خمیرگیر به دو صورت تک فاز یا برق صنعتی است.

 

کباب پز تابشی چگونه کار میکند؟

در حقیقت کبابپز تابشی یکی از انواع تجهیزات آشپزخانه صنعتی بوده از آن به  جهت طبخ و آماده سازی انواع کباب استفاده می شود. این اجاق تابشی با استفاده از گرمای حاصل از تابش مادون قرمز کباب ها را آماده می کند.

نحوه ساخت کباب پز تابشی به گونه ای است که با استفاده از گرمای تولید شده و از طریق گرمای سطحی مانند آجر ، سرامیک یا سنگ و تابش مادون قرمز پخت کباب ها انجام می شود. آجر کباب پز تابشی، سرامیک و … همگی نسوز هستند.

عملکرد انواع دستگاه اسلایسر صنعتی

استفاده از دستگاه اسلایسر صنعتی بسیار ساده می باشد تنها کافی است میوه ی مورد نظر را در بخش ورودی دستگاه قرار دهید و سپس با استفاده از اهرم دستگاه و وارد آوردن فشار به اهرم، میوه ها به اندازه های مساوی برش داده می شوند.

انواع دستگاه اسلایسر صنعتی

انواع دستگاه اسلایسر را می توان به دسته های ذیل تقسیم کرد:

  • دستگاه اسلایسر دستی
  • اسلایسر اهرمی
  • دستگاه اسلایسر برقی

 

 



:: بازدید از این مطلب : 459
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 9 تير 1401 | نظرات ()