نوشته شده توسط : آوا امینی

 

موتور یکی از اجزای مهم یخچال و فریزر است که عملکرد و کارایی مهمی دارد؛ به طور کلی موتورهای یخچال به انواع مختلف موتور کمپرسور، موتور خطی و اینورتر تقسیم شده که هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند.

 

تفاوت موتور یخچال و فریزرهای صنعتی

 

موتور کمپرسوری در مقایسه با موتور خطی مصرف انرژی بیش تری دارد و موتورهای اینورتر نیز با تنظیم سرعت موتور میزان مصرف انرژی را به حداقل می رساند.

از دیگر تفاوت های بین کمپرسورها بهینه سازی انرژی است که در کمپرسورهای اینورتر دیده شده و به دلیل وجود عایق باکیفیت و مدیریت مصرف انرژی می توان گفت که در بهینه سازی مصرف انرژی تاثیر زیادی دارد. البته لازم است بدانید که در این خصوص نحوه ی استفاده ی صحیح از یخچال و فریزر نیز اهمیت دارد.

بیشتر بخوانید» دلایل داغ شدن موتور یخچال های صنعتی

 

 

علت بوی نامطبوع یخچال صنعتی

از دیگر دلایل بوی بد داخل یخچال های صنعتی فاسد شدن مواد غذایی داخل یخچال می باشد، لازم است حتما حواستان به تاریخ انقضای محصولات داخل یخچال باشد و در صورتی که تاریخ آن ها گذشته آن ها را از داخل یخچال خارج کرده و دور بریزید.

بیشتر بخوانید» عایق بندی پلی یورتان یخچال صنعتی

 

 

 

کاربرد دمپر یخچال صنعتی

با کمک دمپر، یخچال می تواند اصلی ترین وظیفه ی سرد کردن و حفظ مواد غذایی را به بهترین نحو انجام دهد، در واقع با شروع به کار موتور یخچال، دمپر دمای داخل یخچال را کاهش داده و از این روی هوای یخچال سرد خواهد شد.

دمپر فرمان را از ترموستات یخچال گرفته و بعد از باز و بسته شدن، سرما به داخل یخچال انتقال پیدا می کند. در واقع ترموستات فرمان باز شدن را به دمپر داده و جریان هوا از فریزر به محفظه منتقل می شود و بعد از رسیدن یخچال به دمای مورد نظر ترموستات فرمان بسته شدن دریچه را می دهد.

 

 

تاثیر دمای مناسب یخچال بر مواد غذایی

یکی از نکاتی که می تواند تاثیر زیادی بر کیفیت مواد غذایی داشته باشد تنظیم دمای یخچال صنعتی است، برای تنظیم دمای یخچال های صنعتی باید طبق مراحل زیر پیش بروید:

  1. در قدم اول یخچال را به منبع برق متصل کنید.
  2. اجازه دهید یخچال صنعتی برای مدت زمان طولانی به صورت مداوم کار نماید.
  3. زمانی که دما به حالت تعادل رسید باید با کمک دماسنج، دمای داخلی یخچال را اندازه بگیرید.
  4. اگر دما با تنظیمات ترموستات مطابقت نداشته باشد باید دمای ترموستات را بار دیگر تنظیم کنید.

 



:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

یخچال های ویترینی یکی از پرکاربردترین یخچال های صنعتی هستند که از آن ها به جهت نگه داری انواع مواد غذایی استفاده می شود، در واقع با کمک یخچال های ویترینی می توانید مواد خوراکی را سرد و تازه نگه داشته و علاوه بر این با قرار دادن مواد غذایی در معرض دید مشتری انتخاب را برای آن ها ساده تر کنید.

 

جدیدترین تکنولوژی ساخت یخچال ویترینی

امروزه در هر فروشگاه و سوپرمارکتی مدل های مختلف یخچال ویترینی را مشاهده می کنید و خوشبختانه یخچال های صنعتی امروزی با برخورداری از تکنولوژی نوین علاوه بر کارایی فوق العاده و بهبود طرز کار یخچال ویترینی مصرف انرژی را تا حد زیادی کاهش می دهد.

 

عایق بندی پلی یورتان یخچال صنعتی

در ادامه به اصلی ترین خصوصیات فوم پلی یورتان پرداخته ایم:

o        چگالی متناوب

یکی از ویژگی های فوم پلی یورتان چگالی متناوب است، باید بدانید که این فوم چگالی های مختلفی دارد.

بیشتر بخوانید» نحوه تمیز کردن یخچال صنعتی

 

معایب یخچال های خوابیده در مقایسه با ایستاده

با وجود اینکه یخچال های خوابیده قدرت سرمایش و تولید برودت بالایی دارند و دسترسی به محصولات در این یخچال و فریزرها برای مشتریان ساده تر است اما این گروه از یخچال های صنعتی دارای معایبی هم هستند که ما در ادامه به معرفی آن ها پرداخته ایم.

بیشتر بخوانید» عوامل موثر در مصرف برق یخچال صنعتی

تفاوت تاپینگ و کانتر سرد

حال که با مهمترین ویژگی های تاپینگ پیتزا و ساندویچ و کانترهای سرد آشنا شده اید خوب است بدانید که این دو دستگاه چه تفاوت هایی با هم دارند.

در واقع یکی از مهمترین تفاوت های بین تاپینگ و کانتر در این است که تاپینگ ها برای بالا بردن سرعت پرسنل در آماده سازی غذا طراحی شده اند و برای همین هم امکان دسترسی به مواد خوراکی تنها برای آشپز امکان پذیر است.

تاپینگ ها دارای بخشی هستند تا آشپز بتواند به راحتی در آن قسمت انواع خمیرپیتزا و نان را قرار داده و برای مشتریان انواع پیتزا و ساندویچ آماده کند.

 



:: بازدید از این مطلب : 3
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

اگر به دنبال روشی برای کسب درآمد هستید باید بدانید که فروش بلال و سیب زمینی تنوری آن هم در فصول سرد سال می تواند برای شما سود زیادی داشته باشد، برای راه اندازی این کسب و کار جدید نیاز به فر سیب تنوری 2 کشو ترکدارید این فرها در انواع و ظرفیت های مختلفی تولید و عرضه می شوند و فر سیب تنوری 2 کشو ترک یکی از انواع فرهای کمپیر است.

 

بر روی این فر ساندویچی مشکی 3 کاره 3 عدد سوراخ تعبیه شده که محل قرارگیری بن ماری های استیل است و شما می توانید در این بنماری ها انواع سیب زمینی، پیاز، هات داگ، فلافل و… را سرخ و آماده نمایید؛ این فر با پایه های ثابت طراحی و عرضه شده است. نمای این فر از ورق کوره ای الکترواستاتیک مشکی رنگ ساخته شده و از جنس استیل نیست.

 

قالب کباب کوبیده زن صنعتیساخته شده از دایکست و آلومینیوم وزن سبکی داشته و نگه داری آن بسیار ساده است این قالب ها مقاومت بسیار بالایی داشته و خرید آن ها مقرون به صرفه می باشد و مهمترین ویژگی قالب های استیل تمیزی آن هاست چرا که ضد باکتری هستند و این موضوع در محیط آشپزخانه و تماس قطعه با گوشت اهمیت زیادی دارد. قالب های کوبیده زن در مدل های مختلف تولید شده و می توانند کباب های با وزنهای 50، 100، 120، 150، 180، 200 و 250 گرم آماده نمایند.

 

دستگاه گرمکن 5 طبقه شیرینیبه شکل چرخ دار ترمز دار طراحی و ساخته شده و همانطور که اشاره کردیم 5 طبقه دارد طبقات این گرمکن به صورت شلف با رویه ی آب کروم است و قابلیت جابه جایی دارد و شما می توانید به راحتی طبقات را جابه جا نمایید. درب دستگاه به صورت لولایی و شیشه ای است.

 

میز استیل کشودار

میز استیل کشودار یا میزکار استیل کشودار با رویه ی استیل 430 ورق 50 تولید شده و در واقع این میز نمای سه طرف استیل دارد. میز کشودار استیل به صورت 3 کشو طراحی و عرضه می شود و کشوها و دستگیره ی آن ها همگی از جنس استیل مرغوب است.



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

 

 

علاوه بر این در بالای بنماری ها 2 عدد شعله با رویه ی چدن 20*20 تعبیه شده تا بتوانید در مواقع مورد نیاز از شعله ها نیز استفاده نمایید. همانطور که متوجه شده اید فر ساندویچ مدل ناکازاکیاست و برای همین هم 7 عدد شیر گاز صنعتی دسته کاردی استاندارد به رنگ قرمز برای کنترل حرارت و دمای هر یک از بخش های فر به صورت جداگانه در نظر گرفته شده است.

 

اگر می خواهید آشپزخانه ی خود را تمیز کرده یا دکوراسیون آن را تغییر دهید اصلا نگران نباشید چرا که این فر پیتزا لینکلن Express 1132

ترمز دار است و جابه جایی آن بسیار ساده می باشد. همانطور که اشاره کردیم این فر برای پخت پیتزاهایی ترد و خوشمزه نیاز به برق 220 ولت و گاز شهری یا کپسولی دارد.

 

گریل تک کاره ویلاییبه صورت رومیزی طراحی شده و قابلیت اتصال به گاز شهری یا کپسول را دارد؛ تولید کنندگان برای نمای این گریل از ورق 50 استیل 430 استفاده کرده اند. از دیگر ویژگی های این گریل تک کاره ویلایی می توان به وجود لبه ی 10 سانتی متری در 3 طرف گریل اشاره کرد، این لبه باعث می شود موقع تفت و آماده سازی غذا هیچ گونه پاششی به اطراف رخ ندهد و این امر از کثیف شدن محیط جلوگیری خواهد کرد.

بر روی فر کلوچه و شیرینی 5 طبقهو شیرینی 5 طبقه، دکمه های مختلفی قرار دارد، 1 دکمه برای تنظیم ترموستات و دمای فر به صورت دیجیتالی، 1 دکمه برای تایمر قطع کن برق و گاز به صورت دیجیتالی، 1 دکمه برای خاموش و روشن کردن و قطع چراغ تعبیه شده است. 1 عدد دکمه ی دیگر برای قطع کردن فن هواکش داخل فر و 1 عدد هم برای شیر سیستم بخار در نظر گرفته شده است.

 

یکی از قطعات یدکی دستگاه آبلیموگیری یا آبغوره گیری فرمونی آبلیمو گیر صنعتیاست در واقع این فرمونی جای 2 عدد تسمه دارد که این نوار تسمه ای قدرت موتور را از طریق فرمونی به کلگی اصلی دستگاه وصل کرده و فشار موتور به کلگی اصلی دستگاه انتقال پیدا می کند.



:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

تفاوتی ندارد که از سرخ کن های قدیمی استفاده می کنید یا جدید به هر روی برای استفاده از سرخ کن ها باید به نکات ذیل توجه کنید:

چطور از سرخ کن استفاده کنیم

  • حتما قبل استفاده از سرخ کن، دفترچه راهنمای دستگاه را مطالعه کنید چرا که تولید کنندگان دستگاه ها، اموزش دستگاه سرخ کن را با توجه به نوع و مدل دستگاه برای شما توضیح داده اند.
  • بهتر است برای آماده کردن سوخاری ها حتما از سبد سرخ کن استفاده نمایید.
  • به میزان مناسب در داخل دستگاه روغن بریزید در صورتیکه بیش از اندازه در سرخ کن روغن بریزید با قرار دادن مواد خوراکی روغن سرریز خواهد شد.

 

تفاوت دیسپلی و گرمکن صنعتی

حال که با هر دو دستگاه و کارایی آن ها آشنا شده اید خوب است بدانید در عین شباهت زیادی که هر دو دستگاه به یکدیگر دارند چه تفاوت هایی بین آن ها وجود دارد؛ در واقع هر دو دستگاه جزء تجهیزات مهم در فست فود و ساندویچی ها هستند که به منظور گرم و تازه نگه داشتن مواد غذایی از آن ها استفاده می شود و با دارا بودن نمایش شیشه ای در جذب مشتری تاثیر زیادی دارند.

مهمترین تفاوت بین این دو دستگاه در امکانات بیش تر دیسپلی هاست در واقع دیسپلی صنعتی برخلاف گرمکن دارای امکان هوای مرطوب است و تهویه ی بهترین در مقایسه با گرمکن های صنعتی دارند.

تمیز کردن چرخ گوشت صنعتی

برای روش صحیح تمیز کردن چرخ گوشت صنعتیبا اصول صحیح لازم است طبق مراحل زیر پیش بروید:

  • می توانید به جهت خروج کامل گوشت از داخل دستگاه در پایان روز کاری با انداختن یک تکه نان داخل چرخ گوشت تمامی تکه های باقی مانده ی گوشت را خارج نمایید.
  • در این مرحله باید تمامی قطعات و بخش های چرخ گوشت را جدا کنید؛ پس قبل از هر کاری دستگاه را خاموش کرده و کاملا از برق جدا نمایید.

انواع اره استخوان بر قصابی

این دستگاه به انواع مختلف رومیزی و پایه دار یا ایستاده تقسیم می شود.

اره استخوان بر رومیزی

این اره به صورت رومیزی طراحی شده و مناسب قرار دادن بر روی میز و فضاهای کوچک است، این دستگاه با بدنه، شاسی و درب آلومینیوم ریخته گری با رنگ کوره ای الکترواستاتیک ساخته می شود.

اره استخوان بر پایه دار

نوع دیگری از این دستگاه با عنوان استخوان بر پایه دار تولید شده که مناسب فضاهایی بدون میز کار و با ابعادی بزرگ است، معمولا از مدل های اره استخوان بر پایه دار و زمینی در کشتارگاه ها استفاده می شود.

 

انواع میز سالاد بار

میز سالادبار در واقع میزی است که از آن برای ارائه ی انواع مخلفات سرد در سالنهای پذیرایی، رستوران و تالارها استفاده می شود.

میز سالادبار انواع متنوعی داشته و اصلی ترین کاربرد میز سالاد بار نگه داری دورچین غذا و مواد داخل ساندویچ مانند کاهو، کلم، گوجه، خیارشور، سس، فلفل دلمه ای و… می باشد؛ علاوه بر این در کانترهای سرد می توان انواع ترشی و ماست را نیز نگه داری کرد.

 



:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

در پایان انتخاب اینکه آیا باربیکیو گازی یا ذغالی بخرم ؟ ؟ به شرایط مختلفی بستگی دارد، به عنوان مثال برای افرادی که در خانه های آپارتمانی زندگی می کنند کباب پزهای گازی مناسب تر بوده و کارایی بیش تری دارد. استفاده از باربیکیو ذغالی برای تراس چندان مناسب نخواهد بود. برای افرادی که عاشق طبیعت و آشپزی  هستند و از طعم دود در کباب لذت می برند کباب پز های ذغالی انتخاب بهتری است. در انتخاب باربیکیو حتما به کیفیت و ظرفیت آن توجه داشته باشید.

 

حال که با اجاق های کته پز و خورشت پزی و مهمترین ویژگی های آن آشنا شده اید وقت آن رسیده که بدانید مهمترین تفاوت اجاق کته پز و خورشت پزی چیست، به طور کلی مهمترین فرق بین این دو اجاق در ابعاد آن است اجاق های صنعتی کته پز در مقایسه با خورشت پزی ابعاد کوچکتری دارند.

علاوه بر این تعداد شعله های این دو اجاق با یکدیگر متفاوت بوده و اجاق های کته پزی تعداد شعله های بیش تری دارند، شکل ظاهری نیز از دیگر تفاوت های بین این دو اجاق گاز است، معمولا کته پزی ها به صورت ردیفی یا پلکانی ساخته می شوند اما اجاق های صنعتی خورشت پزی ظاهری ساده تر دارند.

 

 

تفاوت گریل و باربیکیو چیست ؟

حال که با هر دو شیوه ی پخت آشنا شده اید در ادامه مهمترین تفاوت های باربیکیو و گریل کردن را برای شما توضیح داده ایم.

  1. بافت گوشت یا مرغ آماده شده به روش باربیکیو روغنی و چرب است اما وقتی مواد خوراکی را گریل می کنید خیلی سریع سفت و خشک می شوند.
  2. گریل کردن برای غذاهایی مناسب است که نیاز به زمان زیادی برای پخت ندارند مانند انواع سبزیجات، ماهی و میگو.
  3. عطر و طعم غذای آماده شده بر روی باربیکیو ذغالی با هیچ غذایی قابل مقایسه نیست و بسیار لذیذ و پرطرفدار است.

 

مزایا و معایب قهوه سازهای شنی

قهوه ساز شنی یکی از تجهیزات آماده سازی قهوه است در واقع یکی از دستگاه های قهوه ساز مدل های شنی نام دارند، قهوه سازهای شنی شامل سیستم شنی و فیلترهای مخصوصی بوده و از جمله مهمترین مزیت های این قهوه سازها عبارت است از:

استفاده ی آسان

یکی از مهمترین مزیت های قهوه سازهای شنی استفاده ی آسان از این دستگاه است، در واقع می توانید با آن در سریع ترین زمان و به سادگی قهوه ای خوشمزه و خوش طعم آماده کنید.

 

مقایسه ماشین ظرفشویی صنعتی با خانگی

حال که با ماشین ظرفشویی های صنعتی و خانگی آشنا شده اید وقت آن رسیده که بدانید مهمترین تفاوت بین آن ها چیست؛ در ادامه به اصلی ترین فرق بین ماشین ظرفشویی های خانگی و صنعتی پرداخته ایم.

 یکی از مهمترین تفاوت های ظرفشویی های خانگی و صنعتی شکل ظاهری آن هاست، در واقع ظرفشویی های خانگی برای خانه طراحی تولید شده و برای همین ظاهری زیبا دارند اما مدل های صنعتی برای هتل، رستوران و آشپزخانه های صنعتی ساخته شده و ظاهر جذابی ندارند.

 



:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

همانطور که اشاره کردیم یخچال های صنعتی در انواع و مدل های مختلف تولید و عرضه می شوند و از جمله مهمترین تفاوت های بین این دو یخچال عبارت است از:

 یخچال های فروشگاهی در مقایسه با مدل های سوپرمارکتی ظرفیت بیش تری دارند و برای همین شما می توانید حجم زیادی از مواد خوراکی را داخل یخچال نگهداری کنید.

 

تفاوت یخچال سوپری و فروشگاهی

 از یخچال های فروشگاهی در هایپرمارکت ها استفاده می شود اما یخچال های سوپرمارکتی و مغازه ای برای کسب و کارهای کوچکتر طراحی و ساخته شده اند.

 

ترموستات دیجیتالی چیست؟

همانطور که اشاره کردیم ترموستات قطعه ی الکترونیکی است و وظیفه ی قطع و وصل کردن اتصال برق به کمپرسور را با توجه به دمای یخچال به عهده دارد.

اصلی ترین وظیفه ی ترموستات تنظیم دما می باشد.

ترموستات دیجیتالی که در یخچال و فریزر وجود دارد نیز وظیفه ی کنترل دمای داخل کابین را به عهده داشته و دارای سنسور می باشد.

 


ترموستات دیجیتالی یخچال و نحوه عملکرد آن

ترموستات یکی از قطعات مهم یخچال و فریزر است؛ شاید متوجه شده باشید که یخچال برودت و سرمای کافی ندارد و این سوال برایتان ایجاد شده باشد که چرا یخچال مغازه سرد نمیکند باید بدانید که یکی از علل کاهش سرمای یخچال و سرد نکردن آن خرابی ترموستات است، البته کم شدن برودت یخچال و فریزر دلایل دیگری نیز دارد که ما به ذکر آن ها در مقاله ی “7 علت اصلی خنک نکردن یخچال ویترینی” پرداخته ایم؛ پس اگر متوجه شده اید که یخچال مغازه یا فروشگاه برودت و سرمای کافی ندارد حتما سری به این مقاله بزنید.

 

 

عوامل موثر در مصرف برق یخچال صنعتی

به طور کلی معیار نمایش دهنده ی صرفه جویی در برق کلاس انرژی نام دارد و اگر دستگاهی کلاس انرژی بالایی داشته باشد یعنی میزان مصرف برق آن کمتر بوده و در مصرف انرژی صرفه جویی دارد. در واقع میزان مصرف برق یخچال های صنعتی ایستاده در حدود 100 تا 800 وات می باشد.

 

مهمترین علل اتومات نکردن یخچال صنعتی

حال که با یخچال های صنعتی آشنا شده اید وقت آن رسیده که بدانید مهمترین عوامل موثر بر مصرف برق یخچال ها کدامند؛ در ادامه به بررسی اصلی ترین علل پرداخته ایم.

 

 

دلایل داغ شدن موتور یخچال های صنعتی

یخچال های صنعتی یکی از مهمترین تجهیزات در فروشگاه، سوپرمارکت، رستوران و کسب و کارهایی است که نیاز به نگهداری حجم بالایی از مواد غذایی دارند و اتومات کار نکرذن یخچال یکی از مهمترین مشکلاتی که شاید شما هم با آن مواجه شوید، به طور کلی اصلی ترین دلایل این مشکل عبارت است از:

نشتی گاز

نشتی گاز یکی از دلایلی است که موجب می شود یخچال های ایستاده به صورت اتومات کار نکنند، اگر متوجه برفک در یخچال شده اید احتمال نشتی گاز و کم شدن برودت وجود دارد.

بیشتر بخوانید» تشخیص خالی شدن گاز یخچال صنعتی

 

 

مهمترین دلایل سوختن موتور یخچال صنعتی

همانطور که می دانید یخچال صنعتی استیل یکی از مهمترین تجهیزاتی است که در کسب و کارهای مختلف به جهت نگه داری انواع مواد غذایی از آن استفاده میشود. یخچال صنعتی رستورانی، فست فودی، کبابی، قصابی، سوپرمارکتی و فروشگاهی می تواند با تامین سرما و برودت کافی انواع مواد غذایی و خوراکی ها را نگهداری کرده و مانع از فاسد شدن و خرابی آن ها خواهد شد. از جمله مهمترین علل سوختگی موتور یخچال های صنعتی عبارت است از:

نوسانات برق

گرفتگی مسیر لوله

معیوب شدن اورلود

مشکل در سیم پیچ موتور

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 3 آذر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

 

می توانید به جهت خروج کامل گوشت از داخل دستگاه در پایان روز کاری با انداختن یک تکه نان داخل چرخ گوشت تمامی تکه های باقی مانده ی گوشت را خارج نمایید.

 

  • در این مرحله باید تمامی قطعات و بخش های چرخ گوشت را جدا کنید؛ پس قبل از هر کاری دستگاه را خاموش کرده و کاملا از برق جدا نمایید.
  • تمامی قطعات جداشونده را خارج کرده و در داخل ظرفی از آب و ماده ی شوینده ی مناسب قرار دهید تا کاملا خیسانده شود؛ بهتر است به مدت یک ربع قطعات داخل محلول باقی بمانند.
  • بعد از یک ربع قطعات را خارج کرده و به آرامی با ابر مخصوص ظرفشویی آن ها را پاک کنید.
  • حال قطعات را آبکشی کرده و اجازه دهید به صورت کاملا خشک شوند.
  • می توانید با یک پارچه ی مرطوب بدنه ی دستگاه را به خوبی تمیز کنید.

 

تفاوت اجاق کته پز و خورشت پزی

حال که با اجاق های کته پز و خورشت پزی و مهمترین ویژگی های آن آشنا شده اید وقت آن رسیده که بدانید مهمترین تفاوت بین این دو اجاق گاز صنعتی چیست، به طور کلی مهمترین فرق بین این دو اجاق در ابعاد آن است اجاق های صنعتی کته پز در مقایسه با خورشت پزی ابعاد کوچکتری دارند.

 

انواع اره استخوان بر قصابی

این دستگاه به انواع مختلف رومیزی و پایه دار یا ایستاده تقسیم می شود.

اره استخوان بر رومیزی

این اره به صورت رومیزی طراحی شده و مناسب قرار دادن بر روی میز و فضاهای کوچک است، این دستگاه با بدنه، شاسی و درب آلومینیوم ریخته گری با رنگ کوره ای الکترواستاتیک ساخته می شود.

علاوه بر این معمولا استخوان برهای رومیزی پایه های قابل تنظیم داشته که به اپراتور یا آشپز این امکان را می دهد تا بتواند دستگاه را متناسب با قد خود تنظیم نماید.

اره استخوان بر پایه دار

 

 

تفاوت گریل و باربیکیو چیست ؟

حال که با هر دو شیوه ی پخت آشنا شده اید در ادامه مهمترین تفاوت های باربیکیو و گریل کردن را برای شما توضیح داده ایم.

  1. بافت گوشت یا مرغ آماده شده به روش باربیکیو روغنی و چرب است اما وقتی مواد خوراکی را گریل می کنید خیلی سریع سفت و خشک می شوند.
  2. گریل کردن برای غذاهایی مناسب است که نیاز به زمان زیادی برای پخت ندارند مانند انواع سبزیجات، ماهی و میگو.
  3. عطر و طعم غذای آماده شده بر روی باربیکیو ذغالی با هیچ غذایی قابل مقایسه نیست و بسیار لذیذ و پرطرفدار است.

 

انواع میز سالاد بار

  • میز سالاد بار یک طرفه
  • میز سالاد بار دو طرفه
  • میز سالاد بار فول سرویس
  • میز سالاد بار سرد
  • میز سالاد بار گرم
  • یخچال سالاد بار

 



:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

قهوه ساز شنی یکی از تجهیزات آماده سازی قهوه است در واقع یکی از دستگاه های قهوه ساز مدل های شنی نام دارند، قهوه سازهای شنی شامل سیستم شنی و فیلترهای مخصوصی بوده و از جمله مهمترین مزیت های این قهوه سازها عبارت است از:

مزایا و معایب قهوه سازهای شنی

یکی از مهمترین مزیت های قهوه سازهای شنی استفاده ی آسان از این دستگاه است، در واقع می توانید با آن در سریع ترین زمان و به سادگی قهوه ای خوشمزه و خوش طعم آماده کنید.

نگهداری ساده

نگهداری و تعمیرات ساده از دیگر ویژگی های قهوه سازهای شنی است، در واقع اگر قهوه ساز دچار مشکلی شود تعمیر آن به سادگی انجام شده و نیاز به نگهداری خاصی ندارد.

 

چطور از سرخ کن استفاده کنیم

تفاوتی ندارد که از سرخ کن های قدیمی استفاده می کنید یا جدید به هر روی برای استفاده از سرخ کن ها باید به نکات ذیل توجه کنید:

  • حتما قبل استفاده از سرخ کن، دفترچه راهنمای دستگاه را مطالعه کنید چرا که تولید کنندگان دستگاه ها، اموزش دستگاه سرخ کن را با توجه به نوع و مدل دستگاه برای شما توضیح داده اند.
  • بهتر است برای آماده کردن سوخاری ها حتما از سبد سرخ کن استفاده نمایید.
  • به میزان مناسب در داخل دستگاه روغن بریزید در صورتیکه بیش از اندازه در سرخ کن روغن بریزید با قرار دادن مواد خوراکی روغن سرریز خواهد شد.
  • بسیاری از سرخ کن ها می توانند با قرار دادن مواد یخ زده دمای روغن را به سرعت افزایش دهند اما بهتر است به جهت پختی بهتر و محافظت از سرخ کن، خوراکی های یخ زده را داخل دستگاه قرار نداده و اجازه دهید خوراکی های یخ زده مقداری گرم شده و بعد خارج کردن از فریزر مدتی آن را در دمای محیط قرار دهید.
  • دستگاه های سرخ کن صنعتی به صورت کاملا ایمن و استاندارد ساخته شده اند اما بهتر است یک کپسول آتش خاموش کن در آشپزخانه ی صنعتی خود داشته باشید.
  • ابتدا از خشک بودن مخزن سرخ کن مطمئن شده و بعد لگن را پر از روغن کنید.

 

 

باربیکیو گازی یا ذغالی بخرم ؟

از جمله اصلی ترین تفاوت های باربیکیو گازی و ذغالی در ذیل آورده شده است:

  • عطر و طعم

به دلیل عطر دود، کباب هایی که با باربیکیو ذغالی آماده می شوند خوشمزه تر از باربیکیوی گازی می باشد.

  • پخت یکنواخت

برای پخت یکنواخت کباب ها در باربیکیو ذغالی باید توجه داشته باشید که ذغال ها به صورت یکنواخت بر روی دستگاه پخش شده اند اما در باربیکیو گازی حرارت به صورت یکنواخت بوده و می توان به آسانی کباب ها را آماده کرد.

 

مقایسه ماشین ظرفشویی صنعتی با خانگی

حال که با ماشین ظرفشویی های صنعتی و خانگی آشنا شده اید وقت آن رسیده که بدانید مهمترین تفاوت بین آن ها چیست؛ در ادامه به اصلی ترین فرق بین ماشین ظرفشویی های خانگی و صنعتی پرداخته ایم.

 یکی از مهمترین تفاوت های ظرفشویی های خانگی و صنعتی شکل ظاهری آن هاست، در واقع ظرفشویی های خانگی برای خانه طراحی تولید شده و برای همین ظاهری زیبا دارند اما مدل های صنعتی برای هتل، رستوران و آشپزخانه های صنعتی ساخته شده و ظاهر جذابی ندارند.

 ظرفشویی های خانگی در مقایسه با صنعتی ظرفیت کمتری دارند اما مدل های صنعتی ظرفیت بالایی داشته و شما می توانید حجم زیادی از ظروف را با کمک آن بشویید.

تفاوت دیسپلی و گرمکن صنعتی

حال که با هر دو دستگاه و کارایی آن ها آشنا شده اید خوب است بدانید در عین شباهت زیادی که هر دو دستگاه به یکدیگر دارند چه تفاوت هایی بین آن ها وجود دارد؛ در واقع هر دو دستگاه جزء تجهیزات مهم در فست فود و ساندویچی ها هستند که به منظور گرم و تازه نگه داشتن مواد غذایی از آن ها استفاده می شود و با دارا بودن نمایش شیشه ای در جذب مشتری تاثیر زیادی دارند.

 



:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

همانطور که می دانید تجهیزات برودتی شامل یخچال نوشابه صنعتی، یخچال بستنی، یخچال صنعتی صندوقی و فریزر صنعتی ویترینی همگی جزء تجهیزات پرکاربرد برای نگه داری تازه و سالم مواد غذایی هستند و از آنجایی که مصرف بهینه ی انرژی در این کسب و کارهای بزرگ اهمیت زیادی دارد راهکارهایی که به کاهش مصرف انرژی کمک می کند مورد توجه قرار خواهد گرفت.

 

کاربرد پرده کاور شب در یخچال های صنعتی

 

پرده شب شامل انواع مختلف برقی و فنری یا دستی است پرده کاورهای برقی دارای موتورهایی هستند این موتور ابعاد کوچکی داشته و در داخل پرده تعبیه شده است و مدل های فنری به صورت دستی بوده و بدون موتور طراحی می شوند.

کنترل night cover برقی با ریموت انجام می شود و با فشردن یک دکمه تمامی پرده ها پایین کشیده خواهند شد، البته باید بدانید که این پرده شب های برقی در مقایسه با مدل های دستی با قیمت بیش تری عرضه می شوند.

 

مزیت شیشه های سکوریت در یخچال های فروشگاهی

حال که با شیشه ی سکوریت آشنا شده اید وقت آن رسیده که بدانید استفاده از این شیشه در یخچال های صنعتی چه مزیت هایی دارد؛ در ادامه به معرفی اصلیترین مزیت های شیشه های سکوریت پرداخته ایم.

مقاومت بالا در برابر ضربه

یکی از مهمترین ویژگی های شیشه های سکوریت مقاومت بالای آن هاست، در حقیقت از آنجایی که شیشه های سکوریت از جنس شیشه لمینیت ساخته شده اند دارای لایه های پلیمری بوده و این امر سبب می شود این نوع از شیشه ها در مقایسه با شیشه های معمولی مقاومت بسیار بالاتری داشته باشند و به همین جهت خطر پخش شدن شیشه و شکستن آن کمتر خواهد شد.

مقاومت بالا در برابر تغییر رنگ

این شیشه ها در برابر تغییر رنگ نیز دوام و مقاومت بالایی دارند، برای همین نور خورشید و فرابنفش باعث تغییر رنگ و خرابی شیشه های سکوریت نمی شود.

 

 

انواع یخچال های صنعتی از نظر درب

یکی از قسمت های مهم یخچال صنعتی درب است، یخچال ها از نظر تعداد درب به انواع مختلفی تقسیم می شوند که ما تصمیم داریم در ادامه به معرفی آن ها بپردازیم.

لیست یخچال های صنعتی از نظر تعداد درب

همانطور که اشاره کردیم یخچال های صنعتی از نظر تعداد درب ها به انواع مختلف زیر تقسیم می شوند:

یخچال ایستاده تک درب

یخچال های ایستاده ی تک درب در مقایسه با دیگر یخچال های صنعتی ابعاد کوچکتری داشته و در عرض های مختلف 60، 70 و 90 سانتی متر ساخته می شوند معمولا از یخچال های ایستاده تک درب در کسب و کارهای کوچک استفاده میشود.

 

نکات مهم برای خرید یخچال رستورانی

یخچال های صنعتی رستورانی نیز مانند دیگر یخچال های صنعتی وظیفه ی تامین برودت و سرمای مورد نیاز به جهت جلوگیری از خراب و فاسد شدن مواد غذایی را بر عهده دارند.

در واقع یخچال های صنعتی رستورانی که از آن ها در فست فود، کترینگ، ساندویچی، کبابی، جگرکی و… استفاده می شود باید عایق بندی مناسبی داشته و دارای شیشه های دوجداره باشند تا هیچ گونه اتلاف حرارت و سرمایی رخ ندهد.

به طور کلی می توان در یخچال های مناسب آشپزخانه های صنعتی انواع سبزیجات، سوسیس، کالباس، لبنیات و در یخچال صنعتی زیر صفر یا فریزرهای رستورانی نیز انواع گوشت، پنیر پیتزا، مرغ، ماهی و میگو را قرار داد.

 



:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 آبان 1403 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 38 صفحه بعد