نوشته شده توسط : آوا امینی

فرهای صنعتی یکی از تجهیزات مهم آشپزخانه های صنعتی هستند که به جهت پخت انواع غذا و شیرینی از آن استفاده می شود در واقع فرها یک فضایی هستند که حرارت و گرمای مورد نیاز برای پخت انواع خوراکی را از طریق انرژی گاز یا برق فراهم می کنند.

فرهای صنعتی علاوه بر اینکه ظرفیت بالا به آشپز کمک می کنند تا بتواند خوراکی های مختلف را در سریع ترین زمان آماده و به مشتریان ارائه دهد؛ اگر بخواهیم انواع فر صنعتی را به شما معرفی کنیم باید بدانید که فرهای صنعتی از نظر نوع سوخت، ابعاد، انتقال حرارت، کارکرد و خیلی ویژگی های دیگر به انواع مختلفی تقسیم می شوند.

 انواع فر صنعتی از نظر انتقال حرارت

در ادامه به انواع فر از نظر پخت و انتقال حرارت پرداخته ایم.

فر صنعتی مستقیم

فرهای صنعتی با سیستم پخت DFO با ساطع کردن حرارت مستقیم داخل فر سبب پخت مواد غذایی خواهند شد؛ معمولا از فرهای صنعتی با حرارت مستقیم در قنادی، شیرینی پزی ها و برای پخت نان استفاده می شود.

فر صنعتی غیر مستقیم

این فرها که با نام فرهای IFO هم شناخته می شوند از طریق حرارت غیرمستقیم سبب پخت مواد غذایی می شوند از این فرها می توان به جهت پخت انواع کیک و شیرینی استفاده کرد.

تفاوت هود صنعتی با دودکش و بدون دودکش

الان که با انواع هودهای صنعتی باکانال و بدون کانال آشنا شده اید خوب است با تفاوت هود صنعتی کانال دار و بدون کانال نیز آشنا شوید.

  •  هودهای کانال دار به دریچه ای در دیوار و سقف متصل شده و هوا را به صورت مستقیم به خارج هدایت می کنند در حالی که هودهای بدون دودکش مجهز به فیلترهای هوا هستند و هوایی که به دستگاه وارد شده فیلتر و بار دیگر به آشپزخانه برمیگردد.
  •  ساخت هود آشپزخانه صنعتی به صورت دودکش دار باعث می شود بخار، بو و دود حاصل از غذاها از بین برود برای همین در تهویه ی هوا موثر تر هستند.
  •  ساخت هود استیل کانال دار به نوعی است که نسبت به هودهای صنعتی بدون دودکش صدای کمتری ایجاد می کنند.

معرفی دستگاه فر مرغ بریان سبدی

مرغ بریان سبدی جدیدترین دستگاه پخت مرغ بریان است که در آن به جای سیخ مرغ بریان سبدهای استیل برای پخت و بریان کردن مرغ قرار گرفته است و این دستگاه با نمای کلبه ای جلوه ی زیبایی داشته و مشتریان زیادی را به سمت خود جذب می کند.

مزیت فر مرغ بریان سبدی می توانید انواع گوشت را پخته و بریان کنید علاوه بر مرغ کامل امکان آماده کردن هات داگ، تکه های مرغ کوچک، بلدرچین و ماهی در فرهای سبدی فراهم است و شما می توانید در رستوران، ساندویچی و فست فودی خود از این دستگاه استفاده نمایید.

این دستگاه با گردشی همانند چرخ و فلک انواع مواد خوراکی را بریان خواهد کرد، این دستگاه به 2 صورت کلبه ای و ساده طراحی و تولید می شود و وجود موتوری قدرتمند سبب به گردش درآوردن سبد دستگاه خواهد شد.

لیست قطعات چرخ گوشت صنعتی

در ادامه به معرفی مهمترین بخش ها و قطعات چرخ گوشت صنعتی پرداخته ایم:

موتور

اولین و مهمترین بخش چرخ گوشت های صنعتی موتور است که قدرت های مختلفی دارد و قطعا قیمت انواع چرخ گوشت صنعتی با قدرت موتور بالا در مقایسه با چرخ گوشت های خانگی و کم قدرت گران تر است، در ضمن چرخ گوشت های صنعتی دارای موتورهای تسمه ای و گیربکسی هستند.

فیلتر

این قطعه به صورت مسطح و صاف و با حفره های ریزی ساخته شده و محل خروج گوشت چرخ شده از دستگاه می باشد.

محفظه ی گوشت

این بخش نیز دارای دهانه ی بزرگی است و محل انداختن گوشت به داخل چرخ گوشت می باشد.

 

 



:: بازدید از این مطلب : 164
|
امتیاز مطلب : 37
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

از جمله نکات مهمی که لازم است برای خرید سیخ شور صنعتی به آنها توجه کنید عبارت است از:

چرا دستگاه سیخ شور بخرم؟

 کیفیت دستگاهحتما نسبت به جنس قطعات داخلی و بدنه ی دستگاه پرس و جو کرده و محصولی باکیفیت و مرغوب را خریداری نمایید.

 ظرفیت دستگاهتوجه کنید دستگاهی که خریداری می کنید توانایی شستشوی چند سیخ کباب را دارد.

 اتومات یا دستی بودن سیخ شورهمانطور که اشاره کردیم این دستگاه در مدل های مختلفی تولید و عرضه می شود پس حتما باید در زمان خرید به این نکته توجه داشته باشید.

 ایمنی دستگاههمانطور که می دانید این دستگاه به صورت همزمان با برق و آب کار می کند و اگر دستگاه خریداری شده ایمنی بالایی نداشته باشد امکان دارد استفاده از دستگاه خطر آفرین شود.

 مصرف انرژیاز دیگر فاکتورهای مهم موقع خرید دستگاه سیخ شور صنعتی مصرف انرژی است توجه داشته باشید باید دستگاهی را خریداری نمایید که مصرف انرژی بهینه ای داشته باشد.

راهنمای خرید ساندویچ ساز صنعتی

اگر قصد خرید ساندویچ ساز صنعتی را دارید و می خواهید بهترین ساندویچ ساز را خریداری نمایید بهتر است نکات زیر را بدانید:

صفحه ساندویچ سازها

ساندویچ سازهای صنعتی بر اساس نوع صفحه به انواع مختلف پنینی، وافل ساز و اسنک ساز تقسیم می شوند و همه ی این دستگاه ها باید صفحه ای کاملا مقاوم از جنس مرغوب و نچسب داشته باشند تا مواد غذایی به آن ها نچسبد.

معمولا این صفحات به صورت متحرک تعبیه می شوند و شما می توانید بعد از پایان روز کاری صفحه را خارج و بعد از شستن در جای خود قرار دهید؛ توجه داشته باشید که هر یک از این دستگاه ها برای آماده سازی غذایی خاص استفاده می شوند با اسنک ساز می توانید اسنک های خوشمزه و با وافل ساز هم نان دسر خوشمزه ای به نام وافل را آماده کنید.

عایق بودن ساندویچ میکر

از دیگر نکات مهم برای خرید دستگاه ساندویچ ساز که لازم است بدانید عایق بندی مناسب دستگاه است، ساندویچ میکر باید به نوعی طراحی شود که اتلاف حرارت و انرژی در آن به صفر برسد.

علاوه بر این دستگیره ی دستگاه باید به نوعی ساخته شود که بر اثر حرارت بالا داغ نشده و شما بتوانید به راحتی آن را باز و بسته نمایید.

راهنمای خرید کانتر سرد

از جمله مهمترین مزایای کانترهای سرد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  کاملا مقاوم
  •  مقرون به صرفه
  •  راه اندازی ساده
  •  شستشوی آسان
  •  ضد زنگ و فرسودگی
  •  مصرف مناسب انرژی
  •  حفظ مواد غذایی با کیفیت و طعم
  •  جلوگیری از خراب شدن و پلاسیدگی مواد غذایی

 

راهنمای خرید سینک صنعتی

خوشبختانه امروزه سینک های صنعتی در ابعاد و مدل های مختلفی تولید و عرضه می شوند و شما می توانید به راحتی مدلی مطابق با آشپزخانه ی خود را انتخاب کنید اما آنچه مهم است خرید بهترین سینک ظرفشویی در بین مدل های مختلف بوده که این موضوع نیاز به دانستن نکاتی مهم برای خرید سینک دارد و ما در ادامه این نکات را برای شما آورده ایم.

خرید کدام آبسردکن اشتباه است؟

همانطور که می دانید آبسردکن های صنعتی در ابعاد و ظرفیت های مختلفی تولید و عرضه می شوند تعداد شیرهای آبسردکن نیز متفاوت است و شما باید با توجه به محیطی که قصد استفاده از آبسردکن را دارید نسبت به خرید آن اقدام کنید؛ قطعا محیط های پر رفت و آمدی مانند کارگاه ها یا مدارس نیاز به آبسردکنی با تعداد شیر و ظرفیت بالا دارند. البته باید بدانید قیمت انواع آبسردکن ها با توجه به تعداد شیرها متفاوت است و هر چه تعداد شیرها بیش تر باشد قیمت دستگاه نیز بالاتر خواهد بود.

 



:: بازدید از این مطلب : 174
|
امتیاز مطلب : 35
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : یک شنبه 17 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

همبرگر زن های تولید شده توسط مجموعه ی ابتکار استیل در 2 مدل دستی و برقی تولید و عرضه می شوند و ما در ادامه به معرفی نکات مهم برای خرید انواع همبرگر زن دستی می پردازیم، همانطور که می دانید از انواع دستی برای مصارف خانگی و نیمه صنعتی و از مدل های برقی در مصارف صنعتی استفاده می شود.

خرید همبرگر زن دستی

  1. جنس بدنه

جنس بدنه ی همبرگر زن دستی از جمله مهمترین نکاتی است که باید به آن توجه داشته باشید، در واقع آن دسته از همبرگرزن هایی که از جنس استیل آبکاری یا رنگ کوره ای الکترواستاتیک هستند بهترین متریال برای همبرگر زن های دستی می باشند؛ چرا که علاوه بر مقاومت بالا در برابر زنگ زدگی و پوسیدگی، طول عمر بالایی داشته و مورد تایید وزارت بهداشت نیز می باشند. لازم است بدانید همبرگر زن های دستی در مدل های پلاستیکی، فلزی و استیل تولید و عرضه می شوند.

  1. جنس دسته

جنس دسته نیز از دیگر نکاتی است که بسیاری از افراد به آن بی توجه هستند در واقع همبرگر زن های دستی دارای یک محفظه و سری مجزا هستند که بر روی سری دستگاه یک اهرم یا دسته از جنس های مختلف فلز، چوب و پلاستیک تعبیه شده است و باید در زمان خرید توجه داشته باشید که مدل مقاوم و مستحکم آن را انتخاب نمایید.

بهترین تجهیزات انواع مرغ سوخاری

یکی از بهترین تجهیزات برای آماده کردن سوخاری های خوشمزه سرخ کن صنعتی است، شما می توانید با این دستگاه حجم زیادی از خوراکی ها را به یک باره در روغن فراوان غوطه ور کنید و این امر باعث پخت یکنواخت و تردی غذاها می شود؛ بعد از سرخ شدن، توری سرخ کن صنعتی را در جای مخصوص که در دستگاه تعبیه شده قرار داده تا روغن آن حسابی خارج شود.

راهنمای خرید اجاق گاز صنعتی

اجاق گازهای صنعتی وزن بیش تری داشته و ابعاد آن نیز در مقایسه با مدل های خانگی بزرگتر بوده و از طرف دیگر استحکام و دوام بسیار بالایی دارد. در مقابل مدل های خانگی ظاهری بسیار زیباتر داشته و تعداد شعله های آن کمتر است.

  •  انواع اجاق گاز صنعتی
  •  اجاق گازهای صنعتی ابتکار استیل در مدل های زیر تولید و عرضه می شود:
  •  اجاق گاز رومیزی
  •  اجاق گاز پلکانی
  •  اجاق گاز چند کاره (اجاق گاز چند منظوره)
  •  اجاق گاز فردار

 

راهنمای تعمیر آبسرد کن های صنعتی

در ادامه به خرابی های متداول آب سرد کن های صنعتی و بعد نحوه تعمیر آبسردکن پرداخته ایم.

  •  مزه ی بد آب
  •  فشار کم یا زیاد آب
  •  انسداد فیلترهای تصفیه آب
  •  عدم تولید آب خنک و گوارا
  •  نشتی آب از دستگاه

خرید بهترین چرخ گوشت قصابی

همانطور که می دانید چرخ گوشت های صنعتی به دلیل اینکه باید روزانه حجم زیادی از گوشت را چرخ و آماده کنند قدرت بالاتری هم دارند و اصلا با مدل های خانگی قابل مقایسه نیستند از جمله نکات مهمی که لازم است در زمان خرید چرخ گوشت قصابی به آن ها توجه داشته باشید عبارت است از:

  •  چرخ گوشت قصابی را با توجه به حجم کاری خود خریداری نمایید.
  •  از مجموعه ای خرید کنید که گارانتی و خدمات پس از فروش داشته باشد.

 



:: بازدید از این مطلب : 145
|
امتیاز مطلب : 35
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : پنج شنبه 14 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : آوا امینی

همانطور که اشاره کردیم این دو دستگاه شبیه به یکدیگر هستند و شما می توانید بر روی انواع منقل آپارتمانی و باربیکیوی خانگی کباب هایی خوشمزه آماده کنید، در واقع مهمترین تفاوت این دو دستگاه وجود توری گریل در باربیکیو است که میتوانید با کمک آن گوشت و دیگر مواد خوراکی را گریل کنید از طرف دیگر حرارت در زمان گریل با باربیکیو به صورت غیرمستقیم به مواد غذایی رسیده و برای همین پخت طولانی تر می شود.

اما مواد خوراکی که می تواند شامل گوشت، مرغ، ماهی و… باشد در زمان پخت با منقل فاصله ی زیادی با آتش نداشته و برای همین غذاها به سرعت آماده می شوند و این اصلی ترین تفاوت منقل و باربیکیواست.

راه اندازی برگر فروشی

برگر ذغالی همیشه طرفداران خاص خود را داشته و برای همین هم راه اندازی این کسب و کار و افتتاح برگر فروشی می تواند در کوتاه مدت شما را به سود برساند البته به شرطی که برگرهایی با کیفیت آماده و به مشتریان ارائه دهید که این مستلزم داشتن یک آشپز ماهر و البته تجهیزات مناسب است.

داشتن یک منوی متنوع از انواع برگر شامل برگر زغالی، چیزبرگر، ماشروم برگر، چیلی برگر، هالوپینو برگر و… هنر دست آشپز  شماست. اما به طور کلی علاوه بر داشتن یک منوی متنوع باید مراحل مهمی برای افتتاح و راه اندازی برگر فروشی طی کنید که در ادامه این مراحل را به شما معرفی کرده ایم.

نگهداری از سرخ کن صنعتی

خرابی سرخ کن های صنعتی می تواند بر اثر عدم استفاده و نگهداری صحیح از دستگاه یا بی کیفیت بودن محصول باشد، برای همین ما در ادامه نکاتی را به شما معرفی خواهیم کرد که رعایت آن ها باعث افزایش طول عمر سرخ کن صنعتی خواهد شد.

 تمیز کردن سرخ کن، شما باید هر زمان که احساس می کنید سرخ کن کثیف شده برای تمیز کردن آن اقدام کنید و ما پیش تر در مقاله ای جداگانه با عنوان ” چگونه سرخ کن را تمیز کنیم؟ ” در خصوص نحوه ی تمیز کردن سرخ کن صنعتی اطلاعات خوبی به شما ارائه داده ایم، فراموش نکنید که تمیز کردن و شستشوی سرخ کن صنعتی باعث افزایش طول عمر دستگاه خواهد شد.

 نکته ی مهم دیگری که باید افزایش طول عمر سرخ کن صنعتیو کاهش هزینه های اضافی به آن توجه کنید خرید سرخ کن از فروشگاه های معتبر است، اگر به سراغ محصولات بی کیفیت بروید قطعا بعد از مدتی سرخ کن صنعتی خراب شده و باید هزینه ی اضافی برای تعمیر یا تعویض آن صرف کنید؛ برای جلوگیری از بروز این مشکل ما به شما مجموعه ی ابتکار استیل را پیشنهاد می کنیم.

 فیلتر کردن روغن سرخ کن نیز از دیگر نکاتی است که علاوه بر بهبود کیفیت خوراکی ها موجب افزایش طول عمر سرخ کن صنعتی می شود، بهتر است با توجه به حجم کاری خود حتما در زمان مناسب روغن دستگاه را فیلتر کنید، استفاده از دستگاه تصفیه روغن یا فیلترهای مخصوص تصفیه ایده ی خوبی است.

انواع مدل باربیکیو

انواع باربیکیوبا توجه به ابعاد و سوخت مصرفی در انواع مختلفی تقسیم بندی می شوند:

  • باربیکیو باغی
  • باربیکیو سیمانی
  • باربیکیو سنگی
  • باربیکیو آجری
  • باربیکیو دیواری
  • باربیکیو آپارتمانی
  • باربیکیو سیار
  • باربیکیو ویلایی
  • باربیکیو ذغالی
  • باربیکیو گازی

 



:: بازدید از این مطلب : 158
|
امتیاز مطلب : 30
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : یک شنبه 3 دی 1402 | نظرات ()